Kindercoach | Gezinscoach | Hulp bij echtscheiding

Bianca van Iersel

Ik heb zelf ondervonden dat een kind pas kan veranderen, als het systeem er omheen ook verandert.

Wat doe je als je ziek wordt van datgene waar je juist zoveel energie van krijgt?

Na wat omzwervingen ben ik in het basisonderwijs gaan werken. Ik had nooit gedacht dat een onzeker meisje als ik, daar zo tot bloei zou komen. Vooral de energie die je krijgt vanuit zo’n groep kinderen vond ik fantastisch. Ik probeerde elk kind het gevoel te geven dat hij/zij gezien werd. 
Helaas maakte het onderwijs me na 10 jaar letterlijk ziek. Niet het werken met de kinderen, maar alles er omheen (waar ook aan voldaan moest worden). Toen ik merkte dat ik op weg was naar mijn 2e burn-out was het echt tijd voor verandering.

Mijn echte ik

Ik besloot op zoek te gaan naar mijn echte ik. Wie ben ik. En wat maakt me nou echt gelukkig. Ik volgde de opleiding tot jongerencoach bij BGL&partners en merkte door de oefensessies dat het me echt goed af ging. Daarna heb ik de ‘Rots&Water’ training en de cursus tot ‘Ik leer leren’ trainer aangepakt.

Er kwam een uitdagende en afwisselende baan op mijn pad binnen het MBO. Als coach van een klas gaf ik 3 jaar les, ging op stagebezoek, hield oudergesprekken.

Ik vind het erg fijn om met een groep jongeren te werken. Maar ik haalde steeds meer energie uit het 1-op-1-coachen. Je kunt iemand dan echt zien en horen, terwijl daar binnen de lessen van het onderwijs, helaas, te weinig tijd voor is.

Dat kinderen je spiegels zijn,
heb ik inmiddels wel geleerd.

Thuis liep het op een gegeven moment niet zo lekker met 1 van mijn dochters. Via Facebook kwam ik terecht bij Sissy Coacht. Na een aantal sessies met mijn dochter ging ik zelf met haar in gesprek. 
Dat kinderen je spiegels zijn, heb ik inmiddels wel geleerd. Natuurlijk ging het met mij niet zo lekker, wat doorspeelde naar het hele gezin. Na een aantal prachtige gesprekken met Sissy, o.a. over coaching, deed ze me een aanbod dat ik niet kon afslaan. Sinds december 2018 werk ik met heel veel plezier in de praktijk.

Mijn droom is om d.m.v. coaching, zoveel mogelijk kinderen/jongeren en gezinnen te helpen. Ik zie veel mensen vastlopen. Zij mogen weer gaan ontdekken wie ze werkelijk zijn, en hoe krachtig ze zijn zonder dat ze dit misschien beseffen.

Mijn opleidingen

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp?

Contact

Sissy Herman Coaching & Begeleiding

Tinie de Munnikstraat 27 - 39
5151VW Drunen

T: 06 - 363 29 221
M: administratie@sissyherman.nl

BTW id: NL001787131B46

Adiona

Aangesloten bij stichting Adiona

Regio Hart van Brabant

In het kader van de jeugdwet hebben we contracten met gemeenten binnen de regio.